82 צפיות
לאחר הסרת משתמש נשאר במערכת שם משתמש שלו [Apple id]

0 הצבעות
שאלת המשך ל:
http://www.9comp.com/qa/4980/
אז ביטלתי את משתמש האדמין הראשון [בעל המחשב שהציב את המערכת הבתולית] בהלצחה.
שמרתי את הספריה שלו על דיסק-און-קי.
הכול נראה תקין למעט עידכון של iMovie. כשאני נכנס לאפ-סטור מהאדמין החדש שיצרתי, המערכת מבקשת להקליד סיסמא שזה בסדר אבל שם המשתמש של האפ-סטור עדיין מופיע כאימייל של האדמין המקורי והוא מוגן ולא ניתן לשינוי.
עדכונים אחרים עובדים בסדר עם ה ID החדש שלי.
השאלה היא איך מסירים לגמרי כול מה שקשור לאדמין המקורי? עדכון מערכת ההפעלה ועוד אפליקציות עברו בסר עם ה ID שלי אבל iMovie איכשהו עדיין מחובר לבעל המחשב האורגינלי.
תודה,
יוסי
נשאל: yossikay 02.03.18

תשובה אחת

הצבעה +1
תוכנות כמו imovie או למשל
Pages, keynote , numbers אלה תוכנות ברישיון
ז"א שלא ניתן לעדכן אותן ללא הסיסמא של החשבון apple id שאתה לא מצליח להסיר.
לדעתי פשוט תשאיר ככה.
נענה: ninecomp 04.03.18

שאלות נוספות הקשורות לשאלה זו:

...
Login Facebook Login